Pompoenenboekje

 

Hoofdgerechten

 

Gerechten met groenten

Pompoenfondue (ook als voorgerecht)

Pompoen gevuld met spinazie (ook als voorgerecht)

Kleurige spinazierol (ook als voorgerecht)

Pastasaus met room en pijnboompitten

Nazomerse ratatouille

Boerenkool met santen

Spruitjes met seitan en hazelnoten

 

Gerechten met peulvruchten

Couscous met kikkererwten en spinazie

Taco’s met rode linzen

Tortilla’s met bonen en maïs

 

Uit de oven

Geroosterde groentenmix (met winterse variatie)

Ovenschotel met gember en appelsap

Pompoenschotel met bietjes en tofu

Pittige pizza

Lasagna met tomaten en basilicum

 

Wil je een lekkere hoofdmaaltijd met pompoen maken? Vraag de nieuwsbrief aan en ontvang gratis 5 pompoenrecepten.

 

Hoofdgerechten
 

"Het Pompoenenboekje" is uitgegeven door Uitgeverij Schors - Amsterdam - 2007
ISBN 978-90-6378-733-2 - NUR 444, 441, 720 - SBO 30